Jobb i CTC ga drømmeliv

Jobb i CTC ga drømmeliv

Anny Osbäck studerte på Chalmers i Göteborg, men valgte så å flytte hjem til Ljungby for en spennende jobb på CTC Enertech. 
– Det er den beste beslutningen vi har gjort. Livet har blitt slik vi vil ha det. Her blir vi avstresset og får rom til å gjøre mer, både mentalt og økonomisk, sier hun.

Er du interessert i å flytte til Ljungby? Kontakt gjerne Johanna Aronsson, tilflyttingslos i Ljungby kommune, e-post inflyttarservice@ljungby.se

Anny Osbäck er oppvokst i Ljungby. En kommune der man er nær det meste – naturen, innsjøer, byen og selvsagt venner og skolen. Da hun og mannen hennes var ferdige å studere i Göteborg, flyttet de tilbake hit. I dag er de naboer til hjemmet til ektemannens foreldre utenfor tettstedet Hörda. Hun har et liv som ikke hadde vært mulig i storbyen.
– Her kunne vi straks kjøpe et hus på landet som var billigere enn en ettroms leilighet i Göteborg. 

 

Funderte på jobben

Det å flytte tilbake var ikke en selvfølge ettersom Anny og mannen hennes var usikre på om de ville finne jobber som passet i hjemmekommunen etter studiene. Med jobben på CTC Enertech falt imidlertid alt på plass.

Enertech er en av Europas ledende produsenter av varmeprodukter. Bedriften har ca. 250 medarbeidere som utvikler og fremstiller CTC-varmepumper og -kjeler for eneboliger samt Bentone-olje- og -gassbrennere.

– Vi har alltid sagt at vi hadde lyst til å flytte tilbake, men vi funderte på om de ville finnes jobber som passet oss, etter studiene. Det ordnet seg veldig bra, og vi er så fornøyde med å bo her, konstaterer Anny.

– I Göteborg, for eksempel, er det mye bilkøer og frustrasjon sammenlignet med Ljungby, der det er enkelt å dra til byen og rekke noen ærender raskt. Her kan man også enkelt gå ut og spise på restaurant uten å måtte bestille bord to uker i forveien. Det gjør det mulig å leve et mer spontant liv.

 

Nær alt

Livet i en liten kommune på landet innebærer at de er nær det meste. Nå er Anny tilbake på jobben etter en periode med foreldrepermisjon, og hun setter pris på å være nær foreldrene slik at de kan omgås barnebarna.

– På et lite sted får man tid til å gjøre det man vil. Trene eller gå ut i naturen. Vi får mer energi når vi er nær familie og slekt og slipper trengsel og trafikk. Det er livskvalitet for oss.

Les mer
Les mer om hvordan det er å jobbe i CTC og se ledige stillinger her.
Les mer om flere som har valgt å flytte til Ljungby på kommunens hjemmeside.

Er du interessert i å flytte til Ljungby? Kontakt gjerne Johanna Aronsson, tilflyttingslos i Ljungby kommune, e-post inflyttarservice@ljungby.se
 
 
 

Publisert: 2020-06-15