Alltid kaldt vann i dusjen? Slik løser du det

Alltid kaldt vann i dusjen? Slik løser du det

2021-04-07

Tom for varmtvann, og nødt til å dusje innen en halvtime? CTC Heat Injection løser problemet én gang for alle.

De fleste familier grøsser nok gjenkjennende ved tanken på å være sist i dusjen etter tenåringen som liker å bli der inne i 45 minutter i strekk.

Først fornektelse: Det tar sikkert bare litt tid for vannet å varme seg opp.
Så argumentasjonen: Jeg rekker sikkert å fullføre før det blir altfor kaldt.

Så blir du nødt til å innrømme nederlag, og står der og hutrer mens du prøver å trekke det lille håndkleet rundt kroppen og forbanner badet som kjennes som fire minusgrader. I tilfeller som dette lønner det seg å ha en varmtvannsbereder som sørger for lynende rask oppvarming. Det kan CTC Heat Injection hjelpe med.

Er løsningen en større varmtvannstank?

Den tradisjonelle løsningen på problemet over har vært å skaffe en varmtvannsbereder med større tank. Det hjelper så klart en del, siden du får mer varmtvann, men tømmer du den tar det desto lenger tid å varme vannet opp igjen. I praksis fungerer en tradisjonell varmtvannsbereder som å koke kaffe i en kjele på komfyren. Vannet blir like varmt som ved nyere metoder, men jo mer du skal koke, jo lenger tid tar det. Sett en kaffetrakter ved siden av, og vi snakker ganske betydelige hastighetsforskjeller. Om kaffekjelen er den vanlige varmtvannsberederen, er kaffetrakteren CTC Heat Injection.

Over 600% raskere enn vanlige beredere

Der tradisjonelle varmtvannsberedere har vært avhengige av å gradvis varme opp en stor mengde vann, produserer beredere med Heat Injection-teknologi kontinuerlig vann på 70°C, og legger det på toppen av det som er der fra før. I praksis er det snakk om 26 liter varmtvann på én time. En tradisjonell varmtvannsbereder bruker minst fire timer på den samme jobben. Heat Injection er altså godt over 600% raskere. Siden Heat Injection-beredere har markedets klart beste tappekapasitet i sin klasse, gir det flere goder. Effektiviteten gjør at du kan tillate deg et mye mindre beredervolum enn ellers, noe som sparer både plass og strøm. Mindre tanker gir mindre varmetap, så du slipper å bruke unødvendig mye strøm på å holde temperaturen oppe. Da sparer du igjen penger.

Produktfakta Heat Injection