Lei av høye strømregninger? Installer en varmepumpe fra CTC!

Lei av høye strømregninger? Installer en varmepumpe fra CTC!

2022-01-19

Det lønner seg å investere i en god varmepumpeløsning. Det er positivt både for lommeboka og for miljøet! Vannbåren varme er en av de mest miljøvennlige måtene å varme opp huset på, og det reduserer strømbruken betraktelig. Vi får stadig nye leveranser til lager, og leverer de fleste modeller raskt og effektivt til hele Norge.

Luft/vann varmepumpe, og muligheter for en trinnvis investering

En utedel og en innedel kobles sammen i et luft/vann varmesystem. Utedelen henter varme fra lufta, mens innedelen distribuerer varmen inne gjennom vannbåren gulvvarme, konvektorer eller radiatorer. Et luft/vann varmesystem er en forholdsvis enkel installasjon med en besparelse på opptil 80 prosent på de nyeste modellene. Dersom du ønsker å spre investeringen over tid, kan man begynne med innedelen og benytte den som elektrokjele. Den alene vil ikke gi de samme strømbesparelsene som et komplett anlegg, men det er en god mulighet for å gjøre en trinnvis investering, og du vil få en elegant og moderne varmesentral som kan bygges ut med tiden.
 
 
 
Lagerført vare! EcoZenith i255 er en fleksibel innendørsmodul med brukervennlig display, innebygd varmepumpestyring og app styring. Dessuten sklir den pent inn i interiøret! Den leverer opptil 65 °C varmtvann, og tanken rommer hele 223 liter.

For et komplett varmeanlegg installeres CTC EcoZenith i255 med varmepumpen CTC EcoAir. CTC EcoAir 400 er utstyrt med en effektiv og driftssikker kompressor, samt en lyddempende viftekonstruksjon. Det gjør den til en driftssikker, effektiv og stillegående luft/vannvarmepumpe, som passer perfekt til eneboliger, eiendommer og mindre industribygg.

Usikker på hvilken type varmepumpe du skal velge?
Les mer her-->