NYHET! CTC EcoLogic L og M. Avansert varmepumpestyring!

NYHET! CTC EcoLogic L og M. Avansert varmepumpestyring!

2021-01-20

Styreenhetene CTC EcoLogic L og M er smarte styresystemer som automatisk overvåker og styrer CTCs varmepumper, tilskuddsvarme, buffertanker, sol, pool, frikjøling og lignende. 

CTC EcoLogic L og M har en moderne design med helintegrert berøringsskjerm. Skjermen har fått et svært brukervennlig brukergrensesnitt som gjør det enkelt å få tilgang til alle funksjoner, og du kan både sveipe og skrolle, akkurat som på smarttelefonen din. I tillegg kan du enkelt speile skjermen til nettbrett, mobil og lignende. Styringen har enkle og tydelige symboler på valgt språk.

CTC EcoLogic L kan styre og overvåke opptil ti varmepumper. For å kunne passe de fleste vannbårne radiatorsystemer har du seks forskjellige grunnsystemer å velge mellom. Styringen tar seg helt automatisk av til- og frakobling av eksisterende kjele, prioriterer varmtvannsproduksjon eller varme og kan håndtere opptil fire varmekretser. CTC EcoLogic M er en litt enklere variant som kan styre opptil to varmepumper i opptil to varmekretser, noe som er tilstrekkelig for de fleste hjem.

CTC EcoLogic har innebygd effektvakt, valgfri ekstern tilskuddsvarme (0–10 V, 0–3 trinn eller 0–7 trinn), prioritering av varmtvann og innebygd lydalarm. Du kan loggføre driftsinformasjon og oppdatere program via USB. CTC EcoLogic L og M har internett-tilkobling som standard, slik at du enkelt kan fjernstyre varmepumpen. Du kan også koble styringen til en ekstern datamaskin (DUC). For å passe bedre i smarte hjem kan de kobles til Alexa, Google Home og lignende. I tillegg er de forberedt for Smartgrid, noe som betyr at det er forberedt for fremtidens strømnett.

CTC EcoLogic L, 3 x 400V: NRF 8200979
CTC EcoLogic M, 3 x 400V: NRF 8200981