Skreddersydd for mindre hus

Skreddersydd for mindre hus

CTCs berg- og jordvarmepumpeserie GSi gjorde suksess. Serien fikk senere et nytt tilskudd i form av CTC GSi 8 – skreddersydd for å varme mindre hus eller fritidsbolig. 

De effektive jordvarmepumpene har den beste energimerkingen en varmepumpe kan få.
 
Dermed består GSi-serien av tre modeller: CTC GSi 16 for større bygninger, CTC GSi 12 for normal enebolig, og nå lanseres altså CTC GSi 8, som med ett effektområde på 2,5 till 7,7 kW passer godt til mindre hus.

– Hos CTC kan alle hus- og bygningseiere finne en effektiv og klimavennlig varmepumpe som passer til nettopp deres behov. Du kan spare opptil 80 prosent av energiforbruket, noe som er helt fantastisk, sier Mats Lindgren, markeds- og salgsdirektør hos CTC/Enertech.

Enda bedre ytelse

GSi-serien består av turtallsstyrte varmepumper for berg-, sjø- eller jordvarme. De tilpasser seg automatisk etter husets effektbehov gjennom året. Ved stort behov øker effekten, og ved lavere behov kjører kompressoren saktere, og effekten reduseres.

– Med GSi-serien har vi hevet listen ytterligere for alle som vil investere i miljøvennlig energi. I løpet av ett år gir CTC GSi mer enn fem ganger så mye energi som den bruker, sier Mats Lindgren.

Utnytter borehullet

Hvis du har planer om å bytte ut den gamle varmepumpen din, er CTC GSi en god løsning. Den tilpasser seg automatisk etter det eksisterende borehullet, slik at eieren får en betydelig lavere installasjonskostnad.

Berøringsskjermen på 4,3 tommer med farger har tydelige symboler med norsk tekst som gjør det enkelt å justere varme og varmtvann, eller å vise informasjon om driften. Du styrer varmepumpen i appen myUplink.

 
 
 
 

Publisert: 2019-08-21